Ordlös onsdag v 40 – tidens tecken

Fler bilder kan du se här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Tror vi är många som har kära minnen av sekretärer. Skulle vilja ha den pappa hade (står kvar där hemma än) men jag vill ju inte ha nån kontakt med frun så det får väl vänta. Hoppas den inte kastas utan att jag eller bror får frågan först

  2. Påminner om en svunnen tid, innan datorernas intåg, då man fortfarande skrev för hand.
    Ha dé!

  3. inna skriver:

    Jag har ärvt min efter farmor. Den har funnits i hela mitt kliv och är så värdefull.Inte ekonomiskt såklart men minnen och känslan av att höra till en familj och i ett större perspektiv.
    Jag hoppas att du kan få dina pappas vid bouppteckningen.

  4. Fröken Hulda skriver:

    Inte troligt Inna. Inte om jag inte ber om den. Bouppteckningen är klar… arvskiftet på gång… så snart alla tre inblandade skrivit på. Jag har… men där handlar det bara om pengar. Hade inte en tanke på den där möbeln när vi gick igenom alla papper och så efter pappa. Hon ska ju sitta i orubbat bo… och just då kändes det konstigt att be om den där sekretären. Glömde även be om hans kikare som jag gärna vill ha. Nu känns det för sent…..

  5. Tant Marit skriver:

    Tänk vad mycket den har ”upplevt”… Sorgliga saker, glada saker. Vilken fin möbel att ha!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>