Fredag kväll

Årets första skolvecka har susat förbi.

Hur fort gick inte den här veckan då!

Uppskruvad som en duracellkanin har jag sysslat med annonser, affischer och marknadsföring. Nu har jag bara en annons att göra i morgon, sen så ska nog batteriet ta slut. Jag har brutalt utnyttjat mina elever till att klistra kuvert och sätta upp affischer inför Öppet Hus som vi har om en vecka.

Nästa vecka är det dags att ta itu med nästa evenemang: temadag kring Internet i februari.

Annars är jag en väldig blandning: chefens hjälpreda, facklig,  mentor, fröken, kollega, anställd, arbetsgivarerepresentant.

Än så länge klarar jag av att bena isär rollerna. Det som jag klarar bäst är när jag ska vara facklig och mentor. Då är chefen verkligen motpart.

Jag har fullt sjå med att lära mig den nya telefonen. Sonen mobbar mig och kallar mig för morfar.  Har lärt mig att skicka gruppsms och har lyckats att flytta över nästan alla kontakter.

Självklart kollade jag in På spåret och Skavlan. Köttfärslimpa och sallad blev det middag och nu borde väl tanten sova.

Men det är så svårt att komma i säng. Är man nattugglas å är man. Och imorgon ska jag inte upp 06.00. Det räcker med typ 9 =)

Om jag känner mig själv rätt så vaknar jag när det blir ljust ute.

Imorgon är det EFIT. Men jag tror att det blir foto och blogg på det vanliga sättet. Orka mobilblogga. Provade igår och det var bara masigt.

Det tar lite längre tid när man är vuxen.

God natt!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>