%&/(*^?=)

Laddaren till kameran är spårlöst borta.

Så nu är kamerajäveln död.

Om ni ville veta.

För övrigt är jag uppe, påklädd & pyntad.

Vaken kan ju diskuteras.

Det är ondag.

Category: ego  Tags: , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Nurse Rached skriver:

    Alla dessa tillbehör som kablar och laddare…gaaah! Jag gömde kameraladdaren på ett bra ställe och den är fortfarande inte återfunnen. Lagom till semestern fick jag bita i det sura äpplet och införskaffa en ny. Nr 1 är fortfarande inte återfunnen och det känns faktiskt lite bra i det här fallet.

    Nu letar jag efter mina betyg som jag lagt på ett superduperbra ställe. Letandet har pågått några veckor nu. Sa jag att jag till skillnad från dig är en slarvmaja? Hoppas att din dag blir fin trots livets små djävligheter. Kram! 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>