Rätt låt vann!


Satellite med Lena har varit min favoritlåt hela tiden (vid sidan av Anna) och därför kändes det extra kul att rätt låt vann =)

Lördag kväll innebar 43-årsfest med härliga vänner, nya bekantskaper, god mat, vin och schlager. Vid 2-tiden var det bara jag och värden som var vakna. Vi sjöng karaoke så det sjöng i fönsterrutorna. Precis som det ska vara på en lyckad fest. Och jag vann =)

När barnen var små fick jag alltid frukost på sängen på Mors Dag. Det kan vi glömma numera.

För det första  sov jag borta och kom hem vid 10-tiden.  Alla ungar sov.  Snabbt fick jag jaga upp 17-åringen som skulle iväg med tåget till jobbet.  21-åringen väcktes abrupt ur sin söta sömn och skällde  surt för att ingen visar hänsyn. Som om han gör det mitt i natten när han spelar wow. Prinsessan sover fortfarande.

Så nu sitter jag här med min kaffekopp och väntar på att prinsessan ska vakna och kunna följa med mamma till Blomsterlandet och köpa blommor till balkongen. Sen ska vi steka makrill till middag och toppa med att gå på bio hela familjen.

Idag bestämmer jag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Ha ha, vi har verkligen olika musiksmak! 😀 Jag ville att Island skulle vinna och Annas låt gillar jag inte alls!.. Men nåja, grattis till segern! 😛

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>