Dagens plus

Hemmet är städat och diskbänken skinande blank. De unga männen har (efter en trevlig pratstund) förflyttat sig till en kompis för att dricka öl.  Ganska skönt att vara ensam hemma faktiskt. Jag tycker alltid att det är skönt och helt ok att vara ensam på fredag kväll av någon anledning.

Under eftermiddagen har det snöat ännu mer. Nu är jag glad att jag sitter i min fina vita soffa i en varm bostad med tända ljus och favoritmusik strömmande ur högtalarna.

Fynd på bibblan:

Lite smått och gott för både kropp och själ. Ska bli spännande att läsa partiledarens bok.


I postboxen låg detta fina kort och väntade på mig. Omtanke, och varma kramar från en vän. Tack snälla Hulda. Om du visste vad det värmde.

Nu är det snart dags för veckans tv-tittande på tv:n (är ju mest webb-tv annars) Men På spåret och Skavlan kräver lite soffhäng =)

Och ett glas rött.

Vi ses i morgon mina vänner. Då är det efit!

 

Category: tankar
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Det var liksom meningen… att skicka lite värme. Men jag undrar vad posten har gjort med det? Lite lätt skrynkligt 🙂
    Spännande böcker du lånat. Berätta gärna sen…

  2. Tofflan skriver:

    Jag har nog inte sett På spåret på flera, flera år, men det var riktigt roande igår! Skavlan var mest skit, ärligt talat, tycker jag.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>