Min dag

Lösa problem

Vakta hantverkare

Beordra övertid

Kommunicera

Delegera arbetsuppgifter

Lösa problem

Peppa och pusha personal

Bli frustrerad över program som inte gör som jag vill. Någon som har erfarenhet av Tunnelblick och Lion?

Dagen har varit välfylld. Dagens att-göra-lista var bara att skrota. När jag lite matt beklagade mig vid 15-tiden att jag inte hunnit med något av det som jag planerat säger killarna med ett flin: välkommen till drift 🙂 Får se om jag kan ägna mig åt mina dokument i morgon.

Jag har världens bästa jobb! Helt ärligt.

Jag har blivit ägare till en klänning jag längtat efter. Den satt perfekt. Även om man har kurvor så det räcker och blir över till ett helt kompani vill man ha snygga kläder. Den som har fått vända på varenda kronor och funderat på hur lönen ska räcka till mat månaden ut fattar vilken skön känsla det är att kunna köpa ett plagg av sitt favoritmärke. Dagen före lön!

Nu ska jag ta hand om en sällskapssjuk katt och äta lite mat. Tack och lov för vuxen son som lagat middag idag. Igår tog han hand om tvätten och idag disken. Det ska nog bli ordning på honom;)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Josefina skriver:

    Inna, läste bland kommentarerna ang Maggans och Monas mysträff (Monas universum), att du missade att få en biljett. Har det ordnat sig? Skicka annars ett mail till mig. 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>