Söndagsfunderingar

Efter flera timmars härligt samtal med Äldste sonen igår tittade jag på Pluras kök. Jag gillar Plura. Jag glömde bort att jag skulle skypa med bästisen. Men det är inte var dag sonen sitter och pratar med mig i flera timmar.

Sen var det tvärslut. Somnade som en klubbad oxe. Hur normalt är det att gå och lägga sig vid 22 på en lördag liksom?
Nåväl jag fick betala. Vid 3 låg jag klarvaken. Tankarna snurrade och det tog lååång tid innan jag lyckades somna igen.

Vaknade tidigt. När paddan och jobbtelefon plingade till förstod jag att klockan var 7.
Men jag är ju som jag är så självklart gick jag inte upp och började härja utan det blev kaffe (jag tvingades ju går upp och laga kaffet så klart) och söndagsmys i sängen. Surfa med paddan, gosa med kelsjuk katt och mannheimer & tengby på webbradio.
Man får göra det bästa av tillvaron. Fast gosa med katten är inte så genomtänkt. Jag är nämligen allergisk.Det kliar som faan i ögonen. Katten bor vanligtvis på Hisingen hos Yngste sonen. Hon kom hit på semester i juni. Skulle stanna 2 veckor. Så uppdagades det att sonens lägenhet var fuktskadad och nu har lilla pissen varit på semester i 2 månader. Man ställer upp för familjen och jag står ut med ögon som kliar ett tag till.

Dagen ligger öppen. Jag är full av liv.
Ta vara på dagen och livet. Livet kan ta slut fortare än man anar. Så slut fred, vårda dina relationer och våga älska.

Kärlek är att släppa taget om din fruktan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>