Kalashelg

En hel helg utan några bilder. Nej inte helt sant, men ett 50-årskalas utan att jag tog en enda bild. Får förlita mig på andra.

Kalaset var folkligt, festligt och fullspikat. Massor av gamla vänner och nya bekantskaper när vi firade Helen. Ett toppenkalas. Jag fick både sjunga och dansa. Fast dansen fick jag betala för. Värk from hell kom som ett brev på posten.

561948_10151099119255688_1391313442_n
Helen och jag en gång när det begav sig (1986)

Nu är det lite lugnare på jobbet. Inga elever och imorgon har de flesta lärare gått på semester. Jag ska sträva på i några veckor till. På vägen dit ska vi klara av både midsommar och Bråvalla!

Midsommarkalas med familj och vänner. Vi har det bra.

Jepp, tanten ska till Bråvalla. Jag har fått Robbie Williams (mitt frikort) i present av mannen.  Sen blir det Ola Salo, Lars Winnerbäck och Muse också. En bra konsertkväll hägrar.

Men först jobba sig lite i stan och fixa hemma. Det ska bli nytt tak på uterummet. Ett helt tak som inte släpper igenom regnet. Känns bra. För naturligtvis är det aviserat regn på midsommarafton.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>