Slutet

Så närmar sig min semestervecka sitt slut.

Sista sovmorgonen. Idag låg jag till halv nio. Kom ju inte i säng förrän ett i går.

Mello, film och samvaro med bästa vännerna. Tittade bilder från deras resa till Brasilien. Fantastiska bilder och en otrolig upplevelse som jag fick en inblick i tack vare bilderna och deras berättelse.

Första koppen kaffe är urdrucken och koffeinet har kickat igång. Den enda smolken i glädjebägaren är Disney channel som står på. Men man kan inte få allt 😉

Det ser ut att bli en fin dag ute. Det är inte så kallt och solen ser ut att vilja visa sig.

Ikväll är det dags att åka hem igen. Imorgon dags att jobba. Jag måste ju erkänna att jag är sugen på vår nu. Eller ännu hellre sommar. Att få gå barfota och slippa både skor och strumpor, vinterjacka och mössa.

Men först ska jag heja på Hellner och de andra svenskarna. Skid-vm Tofflan. Sport. Vintersport. Landskamp mellan Norge och Sverige. Ensam svensk i Norge. Det gäller att vara lagom kaxig =) Självklart tror jag på svensk seger i dag.

Nej vad sägs om att läsa lite nyheter och ta en kopp kaffe till. Man ska njuta av söndagsmorgonen. Imorgon är det väckarklocka och rutiner igen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Skit-VM eller vad skrev du??? 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>