Se framåt

Så är det årets sista dag och vi har ett nytt fint år framför oss.

2011 började i moll och slutar i dur.

Jag genomgick en smärtsam inre resa, men växte som människa mer än jag kunnat ana.

Fina nya vänner finns nu i mitt liv och andra vänner visade sig  vara något annat än just vänner och försvann. Att människor kommer och går  är en del av livet, för kommunikation måste ske åt båda håll och ibland går våra vägar åt olika håll.

Smärtsamt har varit att inse att det finns de som som hugger i ryggen gång på gång, men inte vågar säga vad man tycker öga mot öga.  Jag är dock stark och vet mitt värde. Det betyder inte att jag ser andra som värdelösa. Vi borde lyfta varandra i stället för att motarbeta tycker jag. Men alla kan väl inte älska alla som sagt.

Jag har dock vågat möta konflikter och gått stark ut situationer.

Självförtroendet är på topp, men självkänslan åker berg- och dalbana som vanligt.

Att det ska vara så svårt.

Jag känner mig älskad och lycklig, men ändå finns den där lilla jefeln som säger att jag inte förtjänar att ha det så bra.

Min stora skräck är att bli dumpad och oälskad.

I början av 2011 fick jag hjälp av terapi att hålla näsan över vattenytan och terapi är kanske något att satsa på? Något måste jag göra åt min känsla av otillräcklighet och bristande självkänsla.

Jag börjar se vad jag vill bli när jag blir stor och jag har stora förhoppningar på 2012.

Livet blir inte bättre än vad vi gör det till och hur vi hanterar våra val.

Jag hoppas att Du har det bra var Du än befinner dig och jag önskar Dig allt gott!

Gott nytt år!

<3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
16 Responses
  1. Micke skriver:

    Gott Nytt År på Dig med!

  2. en trogen läsare skriver:

    Gott Nytt År! Inna jag önskar dig allt gott i det nya året du är värt allt eftervad du har gått igennom tror att du är stark till tusen tro på dig själv och lycka till med KÄRLEKEN

    • inna skriver:

      Tack du snälla. Dina fina ord som du alltid boostar mig med betyder jättemycket. Jag hoppas att du har det bra och att nästa år har mycket fint i beredskap åt just dig!

      KRAM

  3. Fröken Hulda skriver:

    Utan berg-och-dal-banor bygger vi ingen inre styrka, även om det är jobbigt som attan när det pågår. I´ve been there…

    Det är inte mycket jag önskar av 2012… annat än att det blir bättre än 2011. Men sanningen är den att vi inget vet om morgondagen så det gäller att försöka leva här och nu. Skitsvårt men viktigt att träna på.

    Kram finaste Inna och Gott Nytt År!!!

    • inna skriver:

      Så sant det du skriver vännen. Utan motgång, ingen framgång. Vi växer genom svårigheter. Ibland mer än vi anar.
      Och du har alldeles rätt att vi borde leva mer här och nu. Jag tränar på att inte alltid planera ett halvår i förväg och ha listor till allt. Det är svårt, men jag tränar 🙂

      Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år min vän!

      KRAM

  4. Jerry skriver:

    Du är inte rak och ärlig. Men denna kommentar tar du säkert bort för att det inte passar där du är i livet idag.

    Du pushar och hejar på mig när du själv mår dåligt, men när ditt liv är bra så blir du tyst. Är det så en vän ska agera?

    Håll din fasad uppe om du mår bra av det, men du är fanimej ingen riktig vän när det blåser… då tänker du bara på dig själv.

    Jag hoppas ändå att ditt år 2012 blir bra och att din käresta är kvar hos dig… för du bryr du ju bara om dig själv.

    • inna skriver:

      Hittills har jag enbart tagit bort kommentarer som är spam, så jag finner ingen anledning att ta bort denna. Du har rätt till dina åsikter och så länge du inte kränker någon finns dina kommentarer kvar.
      Frågan är varför du väljer att föra denna diskussion i mitt kommentarsfält och inte mer privat. Det går att maila, ringa eller messa privat.
      Mig veterligt har du valt bort mig som din nätvän, och vill inte veta av mig längre. Jag beklagar att du upplever mig som en falsk och självisk vän. Om du stör dig så på mig är det kanske bättre att du låter bli att läsa min blogg.

      Jag hoppas att ditt nästa år blir bra och att du finner inre harmoni.

    • Fröken Hulda skriver:

      Vet inte om det är rätt av mig att lägga mig i, men jag har en viktig sak att säga. När man mår skit… vilket jag gjort av olika anledningar HELA det här jävla året… så får jag ett enormt behov av att skriva av mig. Inte för att få kommentarer utan för att få ur mig allt elände. Om jag FÅR kommentarer som är peppande blir jag jätteglad. Får jag inga spelar det ingen roll. Jag bloggar inte för att få kommentarer. Alla bloggar vi av olika anledningar, precis som vi använder FB av olika anledningar. Jag har massa vänner och bekanta på både bloggen och FB. Periodvis måste jag få leva i min egen bubbla för att orka fortsätta vara en god vän och bekant.

      Det finns dom som kommenterar ALLA inlägg både hos bloggare och på FB. Hur mycket substans finns det i kommentarerna? Ibland finns det… men ofta ofta finns där en kommentar bara för att…

      Inna är bara EN av många vänner/bekanta som jag tyvärr inte ens träffat, så jag har ingen anledning att ta henne i försvar. Jag svarar för min egen del. Det finns inte en chans i världen att varken hon, jag eller andra kan finnas till för andra hela tiden. Men om vi blir uppmuntrade finns vi. Kastas det skit på oss försvinner vi. Så istället för att du ondgör dig över hur engagerad hon är eller inte är i ditt internetliv är det bättre du håller inne med dessa tankar. De är inte till nytta eller glädje för någon. Du skämmer bara ut dig. Försökte klicka på ditt namn för att komma till DIN blogg men det gick inte. Jag undrar verkligen…. VARFÖR???

      • Jerry skriver:

        Hulda, du har rätt och kanske är det så att jag gillar Inna väldigt mycket och då blir det så här i stället. Vem är jag att kräva något av någon annan. Det bästa för mig är att hålla mig på min kant nu. Jag skäms.

  5. Catarina skriver:

    Vad härligt det låter med gott självförtroende och en känsla av flyt i livet 🙂 Surfa på känslan och njut! Önskar dig ett gott nytt år!

  6. Marianne S skriver:

    Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

  7. en trogen läsare skriver:

    Gott Nytt År Inna, Önskar Er allt gott i det nya 2012
    Krammar till Er båda

  8. Robert skriver:

    Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless just imagine if you added some great graphics or video clips to give your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could undeniably be one of the most beneficial in its field. Terrific blog!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>