My day

En bra dag. Trots att det är tisdag. Tisdag är värsta dagen i veckan om du frågar mig. Oftast.

Goda samtal, trevliga kollegor och kaffe sparkade igång dagen. Nytt schema. Bara administrativt arbete på tisdagar.

Morgonmöte och klassråd.


Ibland antecknar jag på post-it. Ibland på min iphone.


Möte på kommunkontoret. Där behöver man passerkort för att komma in. Det fick jag.


Lunch med trevligaste kollegorna. Småprat, wordfeud och skratt. Ja, jag vet bilden är jävligt suddig, men det är stekt kyckling och sallad.


Möte igen. Ni ser vilken anteckningsteknik jag använde.


Fixar med bilder till hemsida, vykort och flyers. Som ni ser har jag lärt mig att göra en dump på macen 🙂

Åka sig lite buss över slätten. Dagsljus fortfarande. Deppmusik i hörlurarna. Somnar.

När jag kommer hem gör jag något som är dagens bästa infall.

På med varma kläder Kallt och surt ute. I med hörlurarna och System of a Down högt. Sen ut på en pw. Bara gå och gå med hög musik som rensar skallen. Gå utan att tänka. Skönt.

Nu är det kolsvart ute och jag är nöjd att jag inte behöver gå ut mer idag. Fixa lite mat. Läsa lite bok. I badet. Sen får vi se vad jag orkar. Bli inte förvånad om jag hamnar i säng med Mac, min vän. Jag har blivit så macifierad att jag har svårt att göra kortkommandon på min pc.Och glömmer att man stänger fönster i högra hörnet 🙂

Men håll tummarna för att jag kan sova lite bättre i natt. Det finns stunder när jag önskar att jag vore känslokall och hård. Och bara kunde skaka av mig och gå vidare som om inget hade hänt. Det finns tydligen såna människor.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses
 1. Wilma Wemod skriver:

  Det är en tillgång och en styrka att våga känna djupt och innerligt och stå för det. Kärleken ska inte vara resonlig och fyrkantig. 1-0 till dig även om det kanske inte känns så nu. Kram!!

 2. pw. ett varmt bad. läsa bok. data sig litegrann. åsså mat 🙂
  tänk så gott å bra.
  kram <3

 3. Lippe skriver:

  Tror inte att du skulle trivas med att vara på annat sätt än vad du är! Absolut så skulle din omgivning inte trivas så bra 🙂

 4. Fröken Hulda skriver:

  Well done med en pw efter jobbet. Skulle jag behöva men orkar inte
  Håller alla tummarna för att du får en god natts sömn 🙂

 5. wilma wemod – bloggadress???

 6. Tatiana skriver:

  Jag tror inte att det finns så värst många känslokalla människor. De spelar bara kalla för att skydda sig . Då är det bättre att visa sig ledsen och sårad. Man kommer tillbaka snabbare då.
  Kramkram

  • inna skriver:

   Jag tror att det finns psykopater som stängt av, men annars håller jag med dig. Mitt problem är att jag inte kan stänga av. Och det är väl för att jag är så känslig, som jag förvånas över andra som inte är. Eller den jag trodde var känslosam visar något helt annat.

   KRAM

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>