Dag 3

Idag hissar vi flaggan och firar!

Finaste Daniel fyller 20 år.

Grattis Svärsonen <3

Jag hoppas att du får en toppendag tillsammans med min prinsessa!

Vi hurrar också för vännen Åke som också fyller år idag!

Jag är ingen rojalist. Men inte republikan heller. Jag är dock en stor romantiker. Som gråter ofta för att jag blir rörd. Och som gillar lyckliga slut. Så självklart kollar jag på tv i eftermiddag.

Jag minns när jag som 10-åring satt med farmor och tittade på när kungen och Silvia gifte sig 1976. Lyckliga minnen från barndomen hos farmor och farfar susar förbi. Jag saknar dig farmor!

Så när jag blir rörd av bröllopet (oj vad jag kan gråta)  idag så gråter jag nog lite extra och tänker på de som fattas mig.

Men först ska jag skicka iväg en son till kusten och så ska jag fika på stan. Klockan 11 på Café Cult om någon är sugen!

Category: Uncategorized  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Tofflan skriver:

    Ha en bra tredje dag – med alla firningar! 😀

  2. Villimey skriver:

    Tänk vad ett bröllop kan göra. Jag har både lackat naglarna och noppat ögonbrynen. :-))) Fast inte för Vickan & Daniels skull utan ett helt annat b-lopp på dagen idag. Jag har försökt komma ihåg om jag såg på tv -76 men jag kan inte minnas alls. Så jag kollade nog inte.
    Ha det bäst!
    Kramkram

  3. Micke skriver:

    Ska du räkna dina semesterdagar så här blir det småjobbigt för mig 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>