Rapport från sängkanten

Jag vaknade tack och lov inte 5 i morse. Sov ända till 7. Däremot hade jag svårt att somna och vaknade både halv 1 och halv 4 och snurrade runt, runt i sängen som värsta hunden och hade svårt att somna om.

Övertrött?

Nu ligger jag i sängen och hånglar med Mac 😉

Jag undrar vad den här dagen har att bjuda på? Kan jag smyga ner och fixa kaffe och sen smyga tillbaka till sängen? På bottenvåningen härjar morgonpigga gäster. Jag vet inte om jag är så sugen på att umgås med 3- och 4-åringar så här tidigt. Att ha vuxna barn skapar en viss bekvämlighet. åtminstone på morgonen.

Det är inte som när mina barn var små. Dottern tyckte att 5 var en perfekt tid att vakna. Det spelade ingen roll om man lade henne 19 eller 22. Hon vaknade 5. Jag var som en död sill. Hatade att gå upp före 10.

Tiderna förändras =)

Category: tankar  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Jag sov inte till 9… Vaknade innan 8. Ett mirakel tror jag
    Däremot har jag drömt och ett ex…. ett ex som inte borde finnas med längre på något sätt.. Usch
    Idag söndag och bara vara
    Kram

  2. sov en hel timme längre än brukligt idag, dvs ända till kl 6!!!
    ändå blev det inget bloggat förrän nu 🙂
    skönt att låta bli ibland.
    idag umgänge med peter och hans lilla familj.
    är så tacksamt och givande med dessa underbara människor.
    kram hela dan//

  3. Annika skriver:

    Jobbigt om man bara ligger och snurrar i sängen. Själv hade jag nattbesök i sängen av två underbara barn,barn. Så det blev till att ligga helt spikrak hela natten så vi rymdes.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>