Morgonbön

Kära Universum,

ge mig sinnesro så att jag kan sova.

Det börjar bli påfrestande med denna sömnlöshet.

Ge mig styrka att lämna besvikelse och sorg bakom mig.

Ge mig mod att stänga en dörr för att kunna öppna nya.

Amen

 

Nu laddar jag för en ny härlig dag i samhällets tjänst med de finaste ungdomar som finns. Jag är stolt över modiga, smarta och kloka ungdomar med massor av medmänsklig kompetens.

Det finns många sätt att beskriva mig. Svag  och tramsig kanske. Internetberoende. Självutlämnande. Barnslig. Ratad. Full av fel och brister, men ändå med ambition att göra mitt bästa. Känslig och naiv, med skadad tillit.  Älskar hett och djupt. Gråter och tjatar. Bitchig surtant ibland. Men mest av allt människa.

Tack för att jag är omgiven av människor som ser mig för den jag är och accepterar mig som den jag är.

Category: tankar  Tags: , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Wilma Wemod skriver:

    Bli mer förbannad! Känner så igen mig i dina ord…och blir trött på mig själv när jag hela tiden ska försöka hitta det resonabla i allt som sker. En människa har sårat dig på ett fult sätt oavsett om han är en ”god” människa så har han svikit dig och triggat igång en massa minnen av andra svek i livet.
    En jävla knöl helt enkelt som inte var värd dig och din sensibla ärlighet och önskan om att älska helhjärtat.
    Nu sitter jag och hobbyanalyserar och jag kanske är helt ute och simmar…eller så talar jag bara till mig själv…;)
    Men kontentan är nog att vi måste bli mer förbannade över saker och människor som kör över och sårar oss.

    Kram!

    • inna skriver:

      Jag är förbannad!
      Jädrar i min lilla låda vad jag har ilska inom mig. Inte för att jag inte är är älskad längre. Man kan inte styra andras känslor, utan för sättet jag blivit behandlad på. Kanske framför allt att jag känner mig så lurad.

      Tack för att du visar din omsorg.

      Kram!

  2. bella skriver:

    Du skall se att det blir bättre med tiden,jag vet hur det känns har varit i din situation flera gånger.Men det finns ett ljus i den mörkaste tunnel,fast det kanske inte känns så just nu.Du kommer att få se det,följer din blogg dagligen och du verkar att vara en stark och rak person,som kommer att klara detta galant.Ha en go vecka,och du kommer säkert att få sova ut snart,när kroppen är redo. Tjingeling!!

    • inna skriver:

      Jag vet att det blir bättre, men ibland blir jag så frustrerad när jag blivit lovad svar på varför någon beter sig på ett visst sätt och sedan uteblir svaret. Då hade det varit ärligare att säga att man inte vill svara.

      Tack och lov att jag har ett sånt fantastiskt kul jobb och får massor av bekräftelse att jag duger på andra håll! Bland annat av er mina härliga bloggläsare^^

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>