Dags för nästa

Stannade kvar på jobbet.

Efter 16 är det väldigt tyst och tomt. Om man bortser från ett metal-band som repade i närheten.

Efter att ha jobbat en stund lade jag mig på soffan. Visst är det lyx att ha en soffa i klassrummet!

Råkade visst somna en stund.

För jag drömde att jag hade en havsstrand på golvet, där en kollegas barn samlade snäckor. I en hylla hade jag en stor samling tomtar och min katt fanns i rummet, i sällskap med två andra jättefula katter.

När jag vaknade till var jag helt förvirrad och förstod inte först var jag befann mig.

Ikväll är det årsmöte. För mitt fackförbund.

Jag går alltid på årsmöte. Tycker att facket gör mycket för mig och såpass kan jag bjuda till en gång om året tycker jag.

Så det blir en lång dag på bortaplan.

Är inte hemma förrän vid 22.

Men jag vet att jag får en trevlig kväll och det är inte vem som helst som kan ta en tupplur i ett klassrum efter jobbet.,

Livet är inte mer spännande än man gör det till =)

Och ja, det har varit en bra dag på jobbet. Jag är så inspirerad och uppfylld av alla härliga människor och möten som sker varje dag. Det är så häftigt med energin som uppstår när människor har vision och vilja  och man skapar något tillsammans.

Jag har också upptäckt att jag jagat bort ett gammalt hjärnspöke. Det var på tiden. Har det gått mer än ett decennium är det verkligen på tiden. Jag känner mig fri.

Men nu är det dags för årsmöte tillsammans med massa andra trevliga kollegor!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>