Oj då

Vaknade halv nio!

När hände det sist?

Men med tanke på min aktiva natt så var det behövligt. Jag har:

-drivit ett B&B. Alla gästerna var vänner och kollegor.
-organiserat en stor barbeque med massvis av mat. Oj vad jag har blandat marinader och lagat sallader 🙂
-bakat tårtor. Rosa
-åkt båt och badat. Jag längtar sommar.
-tillverkat kort i orange. Det undermedvetna jobbar?
-hjälpt barn med läxor.
– förberett en företagspresentation.
-dammsugit oändliga korridorer.

Vad har Du drömt i natt?

Som vanligt är jag ensam vaken. De arbetslösa unga männen har inte riktigt samma dygnsrytm som jag. Den här ensamma stunden på morgonen med kaffe, dator och tystnad är en förutsättning för att jag ska bli snäll och trevlig. Den här stunden har trollat bort mitt (ö)-kända morgonhumör 😉

På dagens agenda står tvätt och städning. Läsa klart boken jag började med i går. Den är snabbläst. Sen får vi se vad som händer. Får jag ett infall så… Igår kväll skrev jag tal till studenterna. Orden bara kom till mig och på 10 minuter var det klart. Det är något speciellt att hålla tal till studenterna. Det är glädje och vemod på samma gång.

Men nu är det lördagsmys. dvs frukost i sängen med Mac som erbjuder nyheter och underhållning.

God morgon mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Mamselamsen skriver:

  Har förmodligen drömt massor medan jag sovit som en klubbad säl…. så jag minns inget.

  • inna skriver:

   Så är det ofta, men jag har mycket att fundera på just nu, så hjärnan jobbar dubbla skift på natten =)

 2. jag åkte fram och tillbaka till gbg tre gånger på samma dag. i natt, alltså.
  idag blir det underhållning av och med snart 4-åring. lite städ å plock så klart.
  en sväng till karlsson. hamburgare och disco kl 17.
  ibland vaknar man trött av allt drömmande – men oftast är de ju av godo tror jag.
  kram och go lördag önskar jag dig min ljuva blog queen <<<<<3

 3. Fröken Hulda skriver:

  Den här gullvippan har säkert drömt massor men kommer inte ihåg nåt. Under veckan som gått har jag däremot haft flera kom-ihåg-drömmar… även om dom är glömda nu. Undrar varför man drömmer så mycket i vissa perioder? Alltså såna drömmar man kommer ihåg.

  Jag sov till 8.45 och är nöjd med att det inte blev längre. Morronkram från ostkusten

  • inna skriver:

   Jag brukar skriva ner mina drömmar direkt jag vaknar.
   Ibland är det bara rot, men ibland värt att analysera.

   Eftermiddagskram från Lilla Paris

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>