Torrt

Ja, det blåser torrt ute. Ingen annat 😉

Solen skiner, snön är borta och det blåser storm!

När tvätten parkerats i maskinerna förflyttade jag mig utomhus.

Måste erkänna att jag har lite vårkänslor idag.


Underbart att gå utan strumpor!


Vårblommorna har vågat sig fram. Jag hittade både krokos, snödroppar och knoppande påskliljor.


Idag behöver man ingen fön. Gick ut med vått hår som blåste torrt på nolltid =)
Bilden tagen utanför ett gammalt spannmålsmagasin som byggnadsnämnden tagit hela 7 år på sig att besluta att man inte får riva. Visst är det härligt med kommunalbyråkrati. Jag tycker att byggnaden är vacker. Men det tjänar ju ägaren inga pengar på.

Tvätten hänger på tork. Framtiden dvs de unga männen har vaknat. Jag påpekade lite syrligt för sonen vad ansvar innebär och får frågan varför jag är så sur. Jag är väl inte sur? Jag är bara trött på nånannanismen.

En dejt med Herr Ajax fick mig på andra tankar. Jag rastade även snabeldraken som brummade belåtet.

En kopp med kardemummakaffe höjde humöret ännu mer.

Jag är inte så svår att tillfredsställa =)

På min promenad torrbloggade jag ett långt inlägg om utseendefixering och att bli uppskattad för hur man är som människa och inte efter hur man ser ut, men orden blåste bort i stormen. Får se om de kommer tillbaka.

Nu ska jag ägna mig åt boken jag påbörjade igår. Lättläst och trevlig är omdömet.

Vilken bok? Änglamakerskan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Visst är det skönt när man kan vara billig i drift 🙂

  Den där boken ska jag läsa vid tillfälle. Just nu har jag Nesser på nattduksbordet. Den första jag läst av honom. Har börjat på flera av hans böcker men inte gillar språket. Den här gången har jag i alla fall kommit så långt att jag bara måste få veta slutet

  • inna skriver:

   Visst är det =)

   Boken är färdigläst och var mycket lättläst, även om det handlade om sjuka sinnen och mord.

   Nesser har jag aldrig fastnat för heller.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>