outfit och fejs

Jeanette gillar bilder på kläder, så jag tänkte att det var dags för dagens outfit.

Tjena vad bra jag är på att fota mig själv *not*

För ordningens skull kan jag tala om att jag har underklänning med ärm (älskar mina underklänningar från culture) och skjortklänning inköpt i tant-affär i Karlstad.

Så har jag roat mig med att kolla hur gammal jag är. Eller snarare hur gammal jag ser ut att vara. Som så många andra har gjort.

Faktisk ålder: 19
Tolkad ålder: 38

Faktisk ålder: 42
Tolkad ålder: 46

Faktisk ålder: 46
Tolkad ålder: 46

Jag undrar hur gammal jag ser ut att vara när jag är 50?
Ganska kul om man vill roa sig eller har en stund att slösa bort framför datorn. Man får även svar om man är man eller kvinna. Bra att veta om man skulle vara osäker.

Dagen började i frost och solsken och gick över till gråväder och regn blandat med en och annan snöflinga. Som grädde på moset kom det en hagelskur när jag gick från bussen. Tack liksom!

Strax före lunch började nätverket på jobbet krångla  och till slut fick jag köra med iphonen som modem för att kunna jobba. Men inte kunde jag skriva ut dokument 🙁

Surt när tekniken inte fungerar. Jag hoppas verkligen att man har hittat felet i morgon.

 

För övrigt har dagen varit bra. Om någon skulle undra. Jag kommer att sakna mina elever.

Men jag kommer inte sakna att tjatet om rökning utanför huvudentrén. Framför allt inte tjafset med tyka småtjejer från högstadiet som inte vill få frisyren förstörd av regnet. Men de vill få lungor och hy förstörd av rökning!
Måste erkänna att jag blir lite trött på politiker som tar beslut och sen låter andra ta konsekvenserna av deras beslut. Kan inte kommunpolitikerna stå utanför skolan och tjata om var det är tillåtet att röka?

Vad har du gjort idag?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. snygg är du i skjortklänning – så klassiskt och kvinnligt 🙂
  det där va roligt med fotona!!!
  kram till vackra du <3

 2. Catarina skriver:

  Tack för tipset! Det var en kul grej att roa sig med framför datorn.

  Sv: Jag tycker du är jättefin i håret på de foton jag har sett på dig 🙂 Det är fint med mittbena, praktiskt! Det lutar nog åt att jag oxå skaffar mig det eller snedlugg igen…
  tack för tipsen! Håller helt med om frisörer! Måste lära mig att inte artighetsprata när jag inte känner för det.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>