Listan

Från Underbara Clara

1. Vem är den absolut roligaste personen du vet?
Men oj så svårt. Jag älskar Robert Gustavsson och Monty python. Varje gång jag bryter ihop av gapskratt i labbsalen säger mina teknikare: David? Och oftast är det David Svensson jag skrattar åt. På ytan en söt blondin, men egentligen en ung man med språklig begåvning och härligt sjuk humor^^

2. Vilken är din paradrätt?
Jaa, ännu en svår fråga. Porterstek kanske? Eller fisksoppa på mitt vis? Dubbelmarinerad fläskfilé med färskpotatissallad? Annars är jag jävligt bra på buffé med massa olika rätter.

3. Vem är din förebild?
Babs, den underbara Barbro Prästbacka. Nyfiken, vetgirig, kunnig, empatisk med stort civilkurage och helt underbar människa.

4. Vem borde börja blogga?
Tänk om Jesus hade kunnat blogga! Om han hade kunnat sprida sitt revolutionära budskap via bloggen. Det hade varit mäktigt.

5. Om du var tvungen att välja – din blogg eller ditt facebookkonto?
Kan inte välja! Vill inte välja. Båda har sitt syfte.

6. Är du bra på att löneförhandla?
Nej. Men det har gått bra ändå.

Vid senaste förhandlingen utspelar sig följande:
Blivande chefen: vad har du för löneanspråk?
Jag: vet inte, har inte tänkt så mycket, men högre än jag har nu…
Blivande chefen: vad har du nu?
Jag: under 30
Blivande chefen: hos oss har inga chefer under 40…

Man kan väl säga att jag har höjt min lön…

7. Hur mycket tid lägger du på ditt bloggande?
Kanske en timme om dagen, ibland mer, ibland mindre. Oftast så torrbloggar jag när jag åker buss, promenerar eller duschar.

8. Vilken film såg du senast?
The guard. Underbar skruvad humor, helt i min smak.

9. Du får massa pengar – vad betalar du av först CSN-lånet eller bolånet?
Inget svårt val. Studielånet så klart! Har inga bolån. Har inget hus längre, utan en hyresrätt. Befriad och fattig typ.

10. Vad tycker du om ordet entreprenör?
Underbart ord! Positivt och kreativt! Jag älskar entreprenörskap och den drivkraft som finns hos entreprenörer. Entreprenörskap betyder ta-sig-för-skap!  Entreprenörskap är en viktig del av skolan och samhället!

11. Lever du som du lär?
Jag gör så gott jag kan. ibland lyckas jag. Ibland går det åt helvete. Men jag gör mitt bästa. Och det är bättre att erkänna sina misstag och dra lärdom. Men jag är människa med fel och brister som de flesta. Jag erkänner att jag sopsorterar inte så mycket som jag borde.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>