Kvällsrapport

Mycket att göra på arbetet.

Både kropp och själ får jobba. Mycket stimulans för hjärnan. Har utfört chefsuppgifter såsom fixa nytt schema. Igen. Beordra in ledig person. Bevilja utbildning. Vara spindeln i nätet som gör allt möjligt.

I like my job.

Nu blir det av med bh:n och fötterna i högläge. Tapas till middag. Toppen när man är lat bekväm trött

Tack och lov att jag inte har några småbarn längre. Fast om ungarna på gården slutade skrika och låta  före 22 vore jag nöjd. Vad är det för föräldrar som låter sina förskolebarn vara ute så sent?

Over and out <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. en trogen läsare skriver:

    Naturligt att vara trött efter allt nytt på jobbet som jag vet att du klarar med glans.Problem som du har gått igenom får du lägga bakom dig han är ju inget att satsa på, en rigtig skitstövel i mina ogon . Men Inna som jag har sagt tidigare du klarar detta med glans.Hoppas att du kan komma till lugn och ro och sen se in i framtiden för det är klart att det finns någon för dig. En annan har säkert ingen chans med 75+ man blir väl aldrig för gammal för lite kärlek.
    KRAM

    • Inna skriver:

      Ingen människa är ofelbar, men ibland är det inte meningen att det ska förbli. Jag tror på kärleken och det är aldrig försent.

      Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>