Kvällstankar

Det har varit en lugn söndag.

Först stökade jag undan lite jobb jag åtagit mig på förmiddagen. Kaffe höll mig sällskap. Diskade och röjde i köket, men sen orkade jag inte städa och göra mig till. Sönerna fick besök av sin far och jag intog viloläge. Kände inte för att vara social. Vi kan umgås och vara trevliga exmaken och jag, men idag orkade jag bara inte för att jag var trött. Tänk vad det har förändrats. Från åren med krig och vårdnadsbråk och elak styvmor som förstörde det mesta till en neutral relation. För även om man skiljer sig så är man ändå hoplänkade på något sätt resten av livet genom sina barn. Och det är barnens bästa som måste vara i fokus.

Somnade tydligen för jag drömde massa knäppt. Igen 🙂
Nät jag gick ut till de andra tittar äldste sonen på mig och utbrister: du ser ut som ett troll! Ja vad förväntar han sig. Att man ser ut som en prinsessa när man kliver ur sängen? Orka bry sig.

Matsedel för kommande vecka plitades ner och sonen fick gå till affären och handla. Jag orkade varken kamma, sminka eller klä på mig nämligen 🙂 Ja, jag har kläder på mig, men kanske inte sånt som jag går ut på stan i.

Ugnsbakad lax med pressad potatis och grönsaker inmundigades innan Yngste sonen åkte hem till Göteborg. Tänk att Lillskiten är 20 år. Ännu svårare är att fatta att jag blir 50 om 3 år. Hur gick det till? För jag är inte så gammal på insidan.

Sen har jag glömt att berätta att jag har blivit modern!
Jag har gått från tjock till smal. Ja tv alltså 🙂 Jag som skulle vänta med ny tv tills tjockisen dog. Men så har man ju en son som jobbar i elektronikbranschen. Och jag måste ju erkänna att både ljud och bildkvaliteten är så mycket bättre. För att inte tala om hur smidigt det är att se på film.


Ja det är en skitkass bild, men orka ta en ny.

Det är mörkt och höstruskigt ute. Själen är fylld av vemod. Jag jobbar med att jaga bort tankarna. Imorgon är en ny härlig arbetsdag med nya utmaningar. Tack och lov för utmaningar, ansvar och förtroende.

Nattarbete tar ut sin rätt. Nu ska fröken chef sova.

over and out <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>