God morgon

Vaknade i svinottan. Ni vill inte veta hur tidigt. Hjärnan jobbade för fullt med jobbfrågor. Jag somnade om till slut och slog upp mina blå vid 9.

Fick en kelsjuk katt på magen och sen kokade jag kaffe och fixade lite frukost. Skönt att sitta ensam och filosofera. Jag börjar bli lik pappa. Fast jag går inte upp 5.

Även om jag har saker att utföra idag, så tänker jag inte stressa. Har dessutom lovat sonen köpepizza till middag. Det har han inte ätit på evigheter.

När vi haft en dejt med tvättstugan tänker vi gå på bio.

Det låter väl som en bra lördag!

Tjolahopp mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Micke skriver:

    Fick kämpa för ligga till klockan 7 jag 🙂
    Sen slöade jag lite i soffan men kl 9 ut och gräva klart och tog 1-1½ timme det och nu gör jag inte mycket mer idag (fast en tvätt vore inte dumt) än ska träffa Anna&Frelle som kommer ner från Sk-å för dansa i dagarna 2 här i staden.

  2. jorå… upp kl 5 här. varför tvistar de lärde ff om 🙂
    bio här med. ”modig” med barnbarnet.
    go lördag.
    våfflor och nu måla med vattenfärg!

    • inna skriver:

      Du är a-människa så enkelt är det.

      Brave är en bra film sa G när han såg den i USA i somras. Vi ska se en mer vuxen film Extendables II 🙂 Sonen fick välja.

  3. Micke skriver:

    Stort tack också efter träffat Anna.
    Jag tror hon hade löst en hängbiljett på mig idag 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>