Det suger…

…att vara förkyld!

Orken är minimal och det känns som ett helt dagsverke att klä på sig. Men jag bet ihop och kom ut på stan.

Shoppade loss i Vänersborg. Tack och lov att jag slapp åka till Överby. Är inget fan av köpcentrum. Fick köpt nya regnbyxor och en ryggsäck. Skönt att ha hela regnbyxor och en ryggsäck som inte luktar kattpiss!

Så fick jag tag på ett par snyggstövlar när jag slank in för att köpa sulor till mina fjällkängor. Halva priset, bra kvalitet, både snygga och bekväma.

Ibland händer det bara 🙂

Träffade en kompis och pratade bort en stund om ditt och datt och när jag kom hem var jag helt. Slut. Shopping och förkylning är ingen bra kombo. Så jag tog en tupplur. Vaknade helt mosig en timme senare. Ni vet så där borta så man knappt vet vad man heter och var man är. Tack och lov att jag är ledig och kan skita i allt. Vill vara pigg på måndag!

Tur att tvätten sköter sig själv i tvättmaskinen och att sonen önskat köpepizza. Han fick sköta matlagningen idag 🙂

Pizzan var god och fröken chef trött. Men jag skärpte till mig och orkar förflytta mig till biografen och såg således på film: the extendables 2. Ovanligt underhållande. Jag är vanligtvis inte något actionfan. Ibland behöver man något som inte kräver tankekraft. Bara lätt underhållning. Eller våldsam underhållning 🙂

Naturligtvis satt det en gäng killar bredvid oss som pratade och tjötade högt så när filmen börjat och de fortfarande störde alla kunde jag inte hålla mig utan bad dem hålla käften. Ville de sitta och prata kunde de se på film hemma. Och de blev tysta. The bitch has spoken!

Nu ska jag sova. God natt<3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Fröken Hulda skriver:

    Att det ska vara så svårt att få dig förstå att man ska VILA sig frisk! Men stövlarna var snygga 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>