tgif

Inte för att jag inte gillar mitt jobb, utan för att jag har tillämpat sjuknärvaro och är helt utslagen. Lyckades åka hem ett par timmar tidigare för att kunna kurera mig. Och det är lättare att svara på mail och telefonsamtal när man ligger och vilar.

Hemresan tog sin modiga tid. En trafikolycka gjorde att det var totalstopp på 45:an. Chauffören valde en mindre väg, men där blev det också stopp eftersom en lastbil vält tvärs över vägen. Flera personer gnällde och klagade på chauffören för att de inte skulle komma fram i tid. Men hallå! Är det stopp så är det. Varför gnälla på chauffören?

Jag behöver städa.

Det ser ut som en ett bombnedslag hemma. Sonen är duktig och sköter inköp, matlagning, disk och tvätt. Men när det gäller städning är vi inte alls på samma våglängd. Är man uppväxt med en förälder som är pedant blir man nog lite anti. Nej det är inte jag som är den pedantiske föräldern, även om jag drev mina ungar till vansinne när jag dammsög varje dag när de var yngre. Numera rastar jag snabeldraken en gång i veckan.

Så imorgon förmiddag ska jag städa och skura. Om orken infinner sig.

Sen åker jag till min födelsestad för samvaro med goda vänner.

Vi ska äta kräftor, sjunga, spela och dansa.

Det är härligt att ha återupptagit umgänget med en gammal god vän. Vi har bara haft sporadisk kontakt i många år och nu har vi hittat tillbaka. Det är guld värt att ha vänner som man har en historia tillsammans med. Vi har faktiskt känt varandra i 35 år. Ni får själva räkna ut hur gamla vi var när vi träffades 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Jag vet… men det är bara för att du och jag är lika unga 🙂
    Krya på dig nu. Städa kan du göra en annan dag!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>