Här och nu

Jag gillar mitt liv.

Jag har ett fantastiskt roligt och stimulerande jobb som får mig att utvecklas och växa.

Jag har världens bästa barn som jag har en toppenrelation med.

Jag trivs med livet som singel. Jag har harmoni i mitt sinne.

Trots att jag lever ensam har jag inte så mycket tid över för nätlivet längre. Jag måste ha blivit jävligt tråkig. I bloggen alltså. Irl är jag fortfarande både smart och rolig. Min förändrade yrkesroll har gjort att gränsen mellan personlig och privat har flyttats.  Jag tänker mig för mer. Jag har andra än mig själv att ta hänsyn till. Fast jag tycker och tänker lika mycket som tidigare 🙂

Fast jag hänger så klart på nätet 🙂

Ett av mina favoritställen är TED.

Dagens föreläsning

En klok man med sunda åsikter.

En annan klok man med sunda åsikter.

En klok kvinna med intressant kunskap att förmedla.

Jag tröttnar aldrig på att lyssna på kloka, smarta personer.

Har DU någon favorit?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Svårt det där med favorit. Jag lyssnar sällan på radio så där har jag ingen. Jag tycker om program som Skavlan för där finns många olika personer som är intressanta.

  Igår var jag på jobbet för lönesamtal och det var skönt att få fika med kollegorna efteråt. Om jag är helt redo för att börja jobba vet jag inte. Ska till tant doktorn nu på morgonen.

  Kram

 2. Tofflan skriver:

  Jag lyssnar på många och läser mycket, både på nätet och böcker, men även tidningar och tidskrifter. Utan input kan vi inte utvecklas i det vi själva skriver, till exempel. Har ingen särskild favorit just nu…

  Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>