Berörd

Jag har just sett intervjun med Jeanette Bonnier på svt play.

En fascinerande människa.

Stark, smart och intressant.

Jag sitter och torkar mina tårar efter berättelsen om hennes dotter som dog i en bilolycka.

Att förlora sitt barn är det värsta som kan hända en människa.

Som Jeanette Bonnier säger antingen går man under eller så ta man sig igenom det och fokuserar på att leva och att sysselsätta sig med något man brinner för. Sin passion.

Igår lyssnade jag på Jonas Bonnier och idag Jeanette Bonnier.

Det är en karismatisk familj.

Min arbetsgivare.

Bonnier.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Man glömmer lätt sina egna bekymmer när man får höra dessa gripande berättelser… men så kommer verkligheten ifatt till slut. Man är sig själv närmast när livet jävlas.
  Kram

  • inna skriver:

   Det är sant Hulda. Även om jag mår väldigt bra nu och är frisk och stark, så har jag legat på botten och krälat.

   Jag tänker på dig varje dag och skickar positiv energi för att det ska bli bättre.

   Kram

 2. Tommy Johansson skriver:

  Håller med dig Inna, ( heter du så`?)Madame Jeanette The Lady Bonnier Var en mkt SEVÄRD person, mkt intressant på alla vis. En mkt intressant Lady, snacka om GIRL POWER ! Hennes berättelse om Maria, mkt känslosam, gripande, jodå jag va tårögd! Men 78/79? vete faan! Keep on walking girl! Å Du Lady Bonnier,Kram på dej!avs, Ja me Krusefixen ?? Å Tack för berömmet! Va tror du om att ställa ut i Marias Konsthall? gott Nytt!

  • inna skriver:

   Visst är hon intressant. De i Bonnier-familjen som jag träffat är oerhört karismatiska personer.

   Inna är mitt smeknamn. Jag är döpt till Camilla 🙂

 3. Tommy Johansson skriver:

  Tack för ditt svar Inna. Såå du jobbar där, jo de är ett duktigt folk,men inget är gratis, dom jobbar nog hårt! Jag blev mkt förtjust/ impresst i Madame Lady Bonnier, när ja såg henne i min sanning, snacka om power Girl! Å Om Maria, var mkt starkt ! Fåår väl säga, Grattis på födelsedagen då till Madame Lady Bonnier, fyller ju år imorgon eller ? Sång, Med en enkel Tulipan på födelsedan…har den äran … Just kommit hem ifrån Saarbrucken, germany,kört bil, så god natt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>