I feel good

Slocknade som ett ljus strax efter 22 igår.Och då hade jag verkligen kämpat för att hålla mig vaken.

Har sovit helt ovaggad i natt, men när man somnar så tidigt vet ni vad som händer.

Klarvaken i gryningen!

Fy fan är jag på väg att bli en riktig kärring? No way! Får se till att fortsätta vara lite fjortis 🙂

Låg kvar i sängen och pillade på telifånen dvs surfade och fejsbookade samt lyssnade på trevligheter i öronplupparna.

Vad gjorde jag innan spotify? Helt seriöst. Jag är spotifyberoende. Precis som jag är sjukt Internetberoende. Men jag är medveten om det.

Efter morgonmyset i sängen studsade jag till slut upp och kokade kaffe.

Riktigt kaffe tack och lov. Hotel Nordic Sea får inte sina gäster pga sitt kaffe kan man säga. Men räkmackorna är to die for!

Nu är jag pyntad och påklädd med första koppen avklarad. Ute är det trist höstväder. Gråmulet och blåsigt, men jag är uppfylld av inre solsken så det gör inget ändå.

Borde städa. Det ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig. 23-åringen och jag har inte samsyn i vad begreppet städat innebär. Man kan säga att det är en ständigt pågående process. Även om jag gjort allt större avkall på mina smått pedantiska drag (äktenskap med en pedant sätter sina spår) så vill jag har ordning!

Under en längre period har jag bara blundat och förträngt. Tack och lov att vardagsrummet är städat och fint!

Eftersom det är lördag så funderar jag på att gå en sväng på stan. Behöver ett par extrasulor till mina stövlar. Kanske fika mig lite med herrarna på café Cult. Kolla in lite kläder i favoritbutiken.

Det är skönt att vara ledig och ha tid för reflektion. För att det ska bli utveckling måste vi reflektera. Både i arbetet och privat.

Livet är gott.

God morgon mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>