tgif

Hur fort har inte den här veckan susat iväg då!

Som vanligt massvis att göra och fullt ös hela tiden. Dynamiskt och kreativt. Under veckan har det verkligen framgått att jag inte jobbar i en liten landsortsfirma utan i en stor internationell koncern.

Jag fick frågan av en vän hur det känns att gå till jobbet varje morgon och jag svarade spontant att det är roligt!

Jag ser fram emot varje arbetsdag och jag har lärt mig så otroligt mycket dessa 6 månader och jag lär mig ständigt. Herregud vilken utvecklingskurva!

Idag konstaterade min ena kollega och jag att vi förvandlas till var sin bitch i vår chefsroll. Och vi har t o m betalt för att vara en bitch 🙂

Att träffa mina gamla kollegor och höra om deras arbetssituation gjorde att jag än en gång övertygades om att jag gjort rätt som bytt bransch. Jag har hittat hem.

Nu tar jag lite helg. Sonen lagar middag och jag kelar med Mac.

Imorgon är det oktobermarknad. Så jag ska väl ut i trängseln och köpa renkorv och tunnbröd typ.

Men först ska jag ha sovmorgon. Jag behöver sovmorgon. Jag behöver sova mer än 5-6 timmar. I alla fall om jag ska vara trevlig.

Ha en härligt fredag kväll mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>