10 meningar

Jag har aldrig förstått storheten med Lundell.

Jag är fördomsfull och vägrar se program som Bonde söker fru och Hollywoodfruar.

Jag talar före jag tänker och får emellanåt be om ursäkt för jag varit ironisk och tanklös.

Jag avskyr Jan Björklund och har svårt att lyssna på honom, även om han skulle säga något klokt.

Jag tycker det är helt absurt att stryka underkläder.

Jag ska alltid ha sista ordet och tycker att det är självklart att jag har rätt i en argumentation.

Fiskbullar det äckligaste som finns och är inte mat.

Den enda bok som alla hem bör ha är SAOL.

Jag tycker att det är obildat att vara svensklärare och inte kunna skilja på de och dem i sitt skriftspråk.

Orange är den fulaste färg jag vet och ger mig rysningar.

Category: tankar  Tags: , , , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
20 Responses
 1. det var tio arga meningar det 😉

 2. Leo skriver:

  Det här inlägget var bra. 🙂

 3. bella skriver:

  God Morgon!! Jag håller med dig om allt förutom fiskbullarna, det tycker jag är gott med några hackade ägg i såsen. Orange får mig att nästan drömma mardrömmar, det är det fulaste som finns, påminner om sjuttiotalet du vet grönt,brunt och orange tapeter hujedamej, Hoppas att allt är bra med dig Och ett STORT GRATTIS till din tjänst,den är du värd som kämpar på med allt!! Du är bara du! Glad,positiv,omtänksam m.m. Detta är världens bästa blogg!! Ha en bra dag bästa Gullvippa!

  • inna skriver:

   Du är så härlig. Tack för dina positiva ord varje gång!

   Är man uppväxt bredvid en fiskbullsfabrik och har en pappa som fiskar äter man inte fiskbullar. Punkt.

 4. Anonym skriver:

  Hej!
  Måste bara påpeka att du skrev lite lustigt den gången din son lagat mat med pirri pirri krydda.
  ”Sonen gillar den kryddan mer än mig” tror jag du skrev men du menar väl ändå inte att sonen gillar en krydda mer än sin mamma?
  Du menade nog att sonen ”gillar kryddan mer än jag”. Eller?
  Håller med om att inte veta skillnaden på de och dem är ett oskick!

 5. Ullis skriver:

  Håller med dig om mening 1, 4 och 5.

 6. Ullis skriver:

  Och nr 9 såklart!

 7. Tatiana skriver:

  Håller med om allt utom fiskbullar : )

 8. Tofflan skriver:

  Ha ha ha, det var inte mycket jag höll med om där, inte – mer än Bonde söker fru och Hollywoodfruar – skulle ALDRIG falla mig in att glo på sånt om jag inte blev tvingad eller nån satte på TV:n och jag var FÖRLAMAD och inte kunde stänga av!

  ORANGE RULES!!!!!!!!!!!!

 9. Anna skriver:

  Det är likadant med dom som skriver och inte kan skilja på ” Data ” och ” Dator ” . Som tex:
  ” Jag ska sätta mig framför datan nu ”? Vad då data, data betyder ” information ”, ska man översätta, så blir meningen ” Nu ska jag sätta mig framför informationen ” 😀 Och vad sjutton betyder ordet ” bah ” som används efter var och vart annat ord…

  Här är potatisbullar / burgare, det äckligaste i matväg…

  // Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>