På väg hem

En arbetsdag i Stockholm är avklarad.

Det som förvånade mig mest var att tempot i Dalsland är så mycket högre. Eller snarare. På Stockholmskontoret kunde jag arbeta i lugn och ro. Ingen som behövde hjälp med ditten och datten eller händelser som kastade om agendan.

Som vanligt är det härligt att   komma  till storstan och lika skönt att komma hem. Jag är en lantis.

Bra att få träffa kontaktpersoner och delta i möten samt säga hej till chefen. Och jag hittade till kontoret helt på egen hand. Ni vet kan-själv-Inna 🙂

Nu sitter jag på tåget söderut. Bakom mig sitter några karlar ”affärsmän” som gnäller värre än småbarn för att de inte få sitta på platserna intill varandra. Orka. jag ska försöka  jobba lite till på tåget hem till Småstad. För naturligtvis har mailen flödat in som vanligt. Så nu ska jag avsluta dagens att-göra-lista. Samt snegla på morgondagens uppgifter. Jag skulle inte överleva utan mina listor. De är livlinor i det underbara kaos som kallas vardag.

Jag har verkligen världens roligaste jobb!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Jennifer skriver:

    Åh, underbara Stockholmskontoret! Älskade atmosfären där. Lugnt och luftigt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>