Min dag

Jag har inte tillämpat en köpfri dag.

Lite svårt när jag kommer hem från jobbet efter alla affärer har stängt på vardagarna. Nej nu ljuger jag, Hemköp och ICA är öppna, men där kan man inte köpa allt.

Hade den köpfria dagen varit på en vardag hade jag utan problem kunnat tillämpa köpstopp.

Idag har jag införskaffat toapapper, mat och glögg. Jag har dessutom köpt ett par byxor att träna i.

Jag har bytt gardiner i vardagsrummet, men inte putsat fönster. Det gick alldeles utmärkt. Det kom inget straff från ovan och nu är det så mörkt att man inte ser  skiten ändå!

Jag slapp laga mat idag. Sonen fixade. Annars brukar jag vara kock på lördag.

För övrigt har jag hjälp kompis J med en sak och kompis H med en annan. Sonens kompis E frågade om råd mot bakfylla och jag var kanske lite skoningslös när jag skrattade och sa att han inte ska dricka så mycket. Sen fick han en kopp te och efter promenad mådde den unge mannen bättre.

 

Nu längtar jag till december.

Fast just för stunden längtar jag tills sonen och hans kompisar går ut så jag kan ta ett bad. Skumbad med öppen dörr och musik på hög volym. Det är livskvalitet.

Livet är gott.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>