Vänersnö

Vaknade vid 5 i morse. Snöplogen arbetade febrilt ute på gården. Vänersnö så klart. Så är det att bo vid Sveriges största sjö.
20121205-193114.jpg
En hel del sånt där vitt har kommit ner. Mjukt och fluffigt och ganska lätt att pulsa fram i. Fast det blåser rejält och driver igen.

Bussresan norrut över slätten tog lite längre tid, men vi kom fram, trots snöstorm. Västtrafik har verkligen duktiga busschaufförer som kör över Dalboslätten. Jag har pendlat till Mellerud sedan 2003 och hittills har bussen aldrig blivit inställd. Om man bortser från en gång förra året, men den dagen var jag ledig 🙂

20121205-193131.jpg
Skönt att jobba inomhus när man tittar ut genom fönstret. Ja, jag vet roligare utsikt kan man ha, men så lite som jag tittar ut genom fönstret så spelar det ingen roll.

20121205-193147.jpg
Såna här dagar är jag extra tacksam att jag ett inomhusarbete. Ganska skönt att vara kontorsråtta. Lättare att sitta vid datorn och skriva, läsa och analysera än att visas utomhus i snöstorm för att utföra service, ploga vägar, bygga hus eller jobba med barn.

Jag måste erkänna att jag har liite träningsvärk efter gårdagens pass i gymmet. Den har smugit på mig under dagen. Imorgon är det dags för nästa pass. Vi har det bra som har gym på jobbet och en arbetsgivare som uppmuntrar träning och hälsa.

Sonen var mycket nöjd när jag berättade att jag börjat träna. Han vill inte att jag blir gammal och sjuk och dör av dåligt hjärta. Men är det något som är starkt och friskt hos mig så är det hjärtat. Bra att göra hälsoundersökningen regelbundet. Men konditionen suger, så därför vill jag träna. För att få upp flåset och kunna orka ännu mer.

20121205-193205.jpg
Over & out from the kontorsråtta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. en trogen läsare skriver:

  HEJA INNA JAG TYCKER ATT DU TÄNKER ALLDELES RÄTT. Kondition är ju färskvara kan inte lagras
  träna måste man göra alltid hoppas att du mår som du förtkjäner BRA BRA
  Kram

 2. Catarina skriver:

  Bra jobbat med gymmet *tummen upp*
  Jag funderar själv på att återuppta min gymträning efter några års uppehåll.. saknar det faktiskt! Vi får se efter nyår 🙂 Ja, jisses vad mycket snö ni fått. Här har det oxå snöat en del men mest av allt varit väldigt kallt i några dagar. Håller helt med om att inomhusjobb är da shit 😉
  Ha det bra!

  • inna skriver:

   När man är några som tränar tillsammans är det lättare att bli motiverad. Och jag har fått igenom tjejtid i gymmet på jobbet *tummen upp*

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>