Vändardagen

Huvudet fullt av tankar och upplevelser. Vardagen fylld av jobb. Roligt, krävande och stimulerande jobb.

Mörkret slukar energi. Sover för lite. Tack och lov vänder det i dag. Thomasdagen är en bra dag. Inte för att det är årets mörkaste dag, utan för att vi går mot ljusare tider. Om nu inte jorden går under ikväll?

Hur får folk tid och ork att blogga flera gånger per dag?

Även om jag är trött så är jag glad och fylld av optimism. Det är skönt att ha en optimistisk livssyn. Jag har nära till skratt och ser lösningar snarare än problem.

Men frågar man sonen är jag häxan surtant.

Som igår när jag kom hem från jobbet. Trött så klart och fortfarande jobbande. Sonen tvättade och jag lovade att hänga tvätten om han fixade middag. I tvättstugan inser jag att han inte tvättat allt. Vid min (sura) fråga får jag svaret att han tvättade det som fick plats. Att mina klänningar och trosor inte blivit tvättade kan inte han hjälpa. Köp nya trosor!

Gah! Jag bestämde mig där och då att det inte var någon idé att bli sur, stängde dörren och tittade på julkalendern. Och bestämde att köpa trosor i morgon.

Problem är till för att lösas:)

Trött som ett snöre. Det har varit en intensiv vecka och en ännu mer intensiv fredag. Men det är bara att köra ända in i kaklet.

Nu ska jag ägna mig åt lite julpyssel, familj, kärlek  och gemenskap.

Fast ikväll blir det upp med fötterna, av med bh:n, På spåret och ett glas rött. Om jag orkar.

Ikväll kommer jag att somna ovaggad.

Over & out från fröken chef <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. Anonym skriver:

  Det var väl inte så länge sen du själv skrev flera inlägg om dagen.
  När du tillhörde den tärande sektorn och hade gott om tid som man har när man har tillhör den sektorn.

  • inna skriver:

   Hej du Anonym från Kullavik.
   Du har alldeles rätt. Visst har jag haft perioder i mitt liv när jag har skrivit flera inlägg om dagen. Mest för att jag hade ork att skriva på kvällarna och kunde tidsinställa.

   Sen undrar jag vad du menar med tärande sektorn? Jag har varit självförsörjande i större delen av mitt liv. Eller syftar du på läraryrket?
   Att jobba som lärare är krävande på många olika sätt. Framför allt mentalt. Den som arbetat som lärare vet vad jag talar om.

   Tack för din åsikt. Det vore ännu mer trevligt om du vågar tala om vem du är.

   god jul!

 2. Tatiana skriver:

  Jag är i grund och botten en ganska glad skit . Men när fölk säger till mig att vara positiv då allt bara rasar runt mig ( ja, du läser jue min blogg så du vet en del ) så blir jag en smula gramse. Man måste få tillåta sig att få vara ledsen och ynkig ibland .Och få rasa ihop.Tycker jag dårå .

  Kram

  • inna skriver:

   Visst är det så vännen. Man kan inte bli glad på beställning.

   Mitt liv förändrades när jag bestämde mig för att hantera svårigheter med optimism. Även om jag är ledsen och nere så är det lättare. För mig. Vi är olika och måste få vara olika.

   Ser fram emot vår nästa dejt.

   Kram

 3. Tatiana skriver:

  Jag ser också fram mot det !
  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>