Reflektion

Det händer alltid samma sak.

Jag skriver om något, i allmänna ordalag,  som berör mig, utan att nämna någon specifik person.

Varje gång är det någon som reagerar och känner sig träffad, trots att jag inte haft vederbörande i åtanke.

De eller den som berört mig på något sätt brukar vanligtvis dock ej reagera.

Lite intressant.

Category: tankar  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Känner igen! Men vet du, jag har börjat tolka om detta fenomen till att ”jag berör människor – fast på både gott och ont”. Och om man skriver nåt i allmänna och generella ordalag och nån tar åt sig är det troligen nån sanning i det man skriver, en sanning för just DEN personen – UTAN att du har pekat ut den. Så ett oombett råd är att tolka om, ta det som att du berör människor.

  • inna skriver:

   Tack för dina ord Tofflan!

   Du är en människa som berör mig. Jag är skitkass på att kommentera, men du får mig ofta att reflektera och det jag gillar är att du är rak, står för det du tycker och du stryker ingen medhårs. Sen är du ju östgöte 🙂

 2. Tofflan skriver:

  Östgöte ä gött, döh!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>