Torsdag

Veckans dagar susar verkligen förbi. Redan torsdag.

Idag har jag varit Peter hela dagen. Det är så vi gör hos oss. Vi hjälps åt i arbetslaget när en kollega är borta. Så jag har kamperat med godingarna i NN-klassen hela dagen. De är ett skönt gäng. Som mina gamla godingar på Dahlstiernska. Jag älskar verkligen att jobba med ungdomar!


Gamla godingar från förr, som alla pluggar till ingenjör lite här och där i Sverige nuförtiden. Och bilden är publicerad med tillstånd av berörda bör kanske påpekas.

Idag har vi, förutom rapportskrivande som stod på schemat, diskuterat IT-juridik, dokumentärfilm, lan och sociala medier.

Igår fick jag hem min älskling från sjukhuset. Först ville läkaren inte bevilja sjuktransport. H var ju i arbetsför ålder, därför skulle han ta bussen hem och sen gå 1,6 km. 10 timmar efter en bukoperation. Men det löste sig. Pucko. Läkaren alltså.

Vi lade oss tidigt igår kväll. Så mysigt att ligga och småprata om dagen och livet. Sen körde vi en avslappningsövning, typ som meditation. Den här lade fokus på andning och det tog inte lång stund innan jag låg och snarkade 🙂

Det var helt underbart att vakna utvilad vid halv 6 i morse. Den här mörka tiden är jag ständigt trött. Men jag märker att vi går mot ljusare tider. Lite ljusare på morgonen och kvällen när jag går min promenad. Härligt!

Jag ser fram emot en hel ledig helg i lugn och ro. Blev visserligen tillfrågad om jag kunde jobba extra i helgen, men jag sa nej. Behöver tid för återhämtning och kontemplation. Och så behöver jag ta hand om min konvalescent. Ge honom spruta, pussa på och såna viktiga saker.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. spruta? jag gav ingen till C när han opererade bort sin.

 2. Anonym skriver:

  Kära Inna,
  Kan du bevisa att dessa ”elever” har givit dig tillstånd att publicera detta material?
  Har mycket svårt att befinna mig i detta, och även tro på det du säger.
  Det som kommer ur din mun kommer inte alltid ur andras munnar.

  P.S.
  Ta en funderare över vilka bilder du publicerar.
  Blir faktiskt lite besviken på dig när jag gång på gång besöker din blogg i hopp om att förändringar har skett, ser tyvärr inget resultat och det är väldigt hjärtskärande må jag säga.
  Hoppas på förbättring snarast.
  Mvh Anonym

  • Inna skriver:

   Kära Anonym, jag förstår inte vad du är ute efter. Men jag för gärna en dialog med dig, förutsatt att du presenterar dig. Du kan skriva till mig på innasego@hotmail.com

   Frågan är varför jag ska bevisa något för en anonym individ på nätet? Om min blogg stör dig så mycket att det är hjärtskärande föreslår jag att du låter bli att läsa. Nätet är fullt av andra bloggar.

   mvh
   Inna

 3. Anonym skriver:

  Kära Inna,
  Jag är inte ute efter konflikter, men jag kan inte låta bli att läsa din blogg gång efter gång när jag vet att det är någon som förmodligen far illa.
  Dessa ”elever” skall känna sig trygga i dagens samhälle och inte nedtryckta och kränkta på internet.

  Anledningen att jag kommenterar under namnet Anonym är på grund av tidigare uthängningar från din sida på så kallade ”elever”.
  Jag är även rädd att du skall utföra samma misstag med mig då du verkar vara som en ytterst opålitlig människa.

  Vill endast Sveriges elevers bästa.

  Mvh Anonym

 4. Anonym skriver:

  Jag är hemskt ledsen ifall du ser detta som ett kränkande påhopp, då det verkligen inte är det! Vill även ditt eget bästa, ber om ursäkt för tidigare kommentarer.

  Du verkar som en välutbildad lärare utöver följande händelser, du har även mycket trevlig blogg som jag förmodligen kommer fortsätta läsa dagligen.

  Mvh Anonym

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>