God natt

Jag är så där jobbigt nöjd och tillfreds med livet. Lever i ett lyckligt förhållande och har världens bästa jobb. Igår kväll satt H och jag pratade om allt och inget och han konstaterade att det märks att jag älskar att jobba med ungdomar: det glittrar i ögonen på dig när du berättar om din dag på jobbet, även när de är skitjobbiga.

Söndagen har präglats av lugn harmoni. Långfrukost, goda samtal och skratt. Var och en som pysslar med sitt. Någon umgås med kompisarna via lol, någon mekar med en radiostyrning, någon tvättar, lagar mat och sneglar på skidåkning. Ni får själva gissa vem som pysslat med vad 🙂

Ett långt samtal med bästisen har förgyllt dagen. När man bor i var sitt land är Skype en oslagbar uppfinning. Sen jag flyttade till ett rött hus på landet har avståndet blivit långt. Det går inte att sticka till Sponvika över helgen som jag kunde tidigare. Då är Skypesamtal guld värt.

När ens vuxna barn ringer och bara vill prata, utan att be om något, är  en skön, men annorlunda upplevelse. De blir vuxna på riktigt, fastän man tror att somliga förblir eviga tonåringar.

Ute är det töväder, men världen är fortfarande täckt av vitt fluff. Tror dock att gummistövlar blir korrekt val i morgon.

Dagen avslutades med ett besök hos världens bästa svärmor. Nu är det dags att stänga butiken och ladda för en ny arbetsvecka. En vecka fylld med aktiviteter och hårt arbete.

5c64e58c8c4211e3b352126f9f588c64_8

God natt mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Bella skriver:

  Hejsan! Ville bara tacka dig för att du alltid bjuder på dig själv, och låter oss ta del av ditt underbara liv!! Så kul att du har hittat rätt i ditt liv och att du som älskar att gå barfota får göra det på gräsmattan i stället för asfalten måste vara underbart:) nu skall jag snart i väg och jobba kvällen, så jag önskar dig en underbar dag! bästa Gullvippa:):)

  • inna skriver:

   Tusen tusen tack för dina ord! Det är sån feed back som gör att jag vill, orkar och vågar!
   Jag känner mig ibland bakbunden och skulle vilja tycka, tänka och säga mer än jag gör. Men det är så många som har åsikter om vad jag skriver.

   Tack bella!
   Kram

 2. Tatiana skriver:

  Din blogg liksom . Strunta i vad andra tycker ( lättare sagt än gjort ) om någon stör sig så är det bara att låta bli att läsa .Dårå.
  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>