De bästa stunderna

Morgonkaffet med kollegorna där vi sömndruckna och pigga omvartannat stämmer av hur alla mår och vad som ska hända under dagen. Jag har verkligen världens bästa arbetskamrater och vi har så kul ihop.

När jag kommer hem efter en promenad i snöyra och motvind och kan skala av alla vinterkläder och konstatera att nu behöver jag inte gå ut mer idag.

Fredagsmys med familjen som innebär mat, prat, skratt och lycklig gemenskap. Ett glas vin och somna på soffan hör till. Oftast somnar jag på Kärlekens arm och vaknar med dregel i mungipan. Soo sexy.

När jag precis lagt mig under täcket på fredag kväll och njuter av att nu har jag två härliga dygn framför mig. Två dygn med sovmorgon, familj och egentid som bara jag äger.

För att inte tala om denna stunden. Ensam vaken (ja herrarna i denna familjen är sjusovare) vid köksbordet med min dator som enda sällskap. Den där stunden behöver inte vara lång, men det är skönt att ha en liten stund när det är alldels tyst och ensamt och själen får vakna i fred.

Ute är det vinter och inne är det varmt.

619a85508b2211e39da90a8f5c5dae8d_8

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>