Kan man träffa kärleken via nätet?

Ja, det kan man. Det har jag gjort.

Men inte genom nätdejting.

Jag har träffat den stora kärleken genom min blogg.

Via en väns vän hittade han min blogg, gillade vad han läste och tog kontakt. Vi klickade direkt och idag bor vi tillsammans. Vägen dit har inte varit rak och enkel, men slingrig och lärorik. Kärleken övervinner allt!

gardin

Jag har dock provat på nätdejting. Dottern tyckte för några år sedan att jag fick sluta sitta hemma och sucka över min singelstatus. -vad är du rädd för? Du måste våga lite mamma!
Så jag reggade mig och fick först panik när mejlen ramlade in. Jag fastnade för ett mejl och vi träffades. Det verkade först bra, men han var mest kär i kärleken och jag älskade någon annan. Efter lite mycket velande fram och tillbaka insåg vi till slut att vi ska inte vara något annat än vänner.

Jag tror dock att man kan träffa någon på det viset, men att det nog är vanligare med desperata singlar som inte vill vara ensamma som dejtar någon en period för att gå vidare till nästa, än att man träffar den stora kärleken på de olika dejtingsajterna. Men vad vet jag egentligen? Har för liten erfarenhet för att dra en slutsats.

Men utan nätet hade jag varken träffat min stora kärlek eller fått vänner för livet. Människor som jag inte träffat annars.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. carina skriver:

  Åh vad jag är glad för din skull…eller rättaresagt för er skull. Kärlek är härligt, och var/hur/när man finner den är ovesäntligt. Ta hand om varandra riktigt fint nu och lår känslorna spira <3

  Ha en fin helg, kram

 2. Grethe skriver:

  Ja det är vad man vill ska hända men Ina jag har problem med din hemsida får bara upp att det finns en trojan jag vet inte vad det beror så får väl se vad detta sluttar med
  Längtar till att vi kan träffas
  Kramar till dig från mig

  • inna skriver:

   Jag vet att flera påpekat detta Grethe, men jag kan inte hitta något i koden som det skulle bero på. Jag har aldrig sett varningen, men det beror ju på att jag använder Mac. Det är dock inget fel på hemsidan.

   Hoppas att vi kan ses snart.

   Kramar

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>