Vardag

Gå upp i ottan, åka till jobbet, jobba, åka hem, äta middag, umgås med familjen, diska, tvätta, hjälpa till med läxor, tvätta håret, ringa sina gamla föräldrar, hämta ut paket, vattna blommor, stryka, ignorera dammråttorna, se på favoritserien, mysa vid tända ljus, få massage, baka, planera helgen, prata med en kompis, fika med grannen, skeda med mannen och prata om livet innan vi somnar.

Jag gillar vardag. Livet är fyllt av mycket vardag. Vardag gör helg och ledighet mer värdefull.

Vi är inte alltid glada, attraktiva och behagliga. Ibland är man sur, trött och arg. Gnällig som ett barn och ett förfluget ord får den snällaste att snedtända. Då får man ta ett steg tillbaka och låta elden dö ut. Ingen är på topphumör hela tiden. Det är ingen ide att bråka över småsaker.

Jag avskyr mörker. Jag gillar inte att gå upp i ottan. Men jag gör det varje dag.
För att jag måste. För att jag är vuxen.
Jag njuter av sovmorgon på lördag och söndag i stället. Väljer om jag vill somna om eller lägga mig på soffan med kaffe och datorn.

bild

Vackra blommor som jag fått av min fina man. Jag älskar honom så mycket. Även när vi är trötta och griniga. Han är min stora kärlek i livet. Att få leva tillsammans med sin stora kärlek är en ynnest. Det tackar jag universum för.

bild(1)

bild(2)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>