Jag undrar

lite hur en del är?

När mitt liv kraschade och det här blev en svart deppig blogg om olycklig kärlek så ökade antalet besökare markant.

Alltså, vi talar om en tredubbling i antal!

Nu när jag är (nästan) som vanligt igen och inte är så nattsvart har antalet besökare minskat.

Dras folk till ledsenhet?

Gillar man att läsa om andras olycka?

Eller vad är det som styr?

Jag undrar?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. Miriam skriver:

  Det är väl kanske som med Expressen t ex. Jag har ju följt dig länge, så jag känner mig inte alldeles träffad, men lite 😉 Det är tack vare dina inlägg på fb som jag hängt med senaste halvåret eller vad det kan vara.
  Tja, en förklaring så god som någon?
  Kram!

 2. Trond skriver:

  En bekant använde sin blogg ungefär som du när hon mådde dåligt. Hon fick många läsare och mycket respons. En som responderade beskrev det som att han mådde bra av att läsa om andra som hade det dåligt för då kunde han tänka att han nog inte hade det så dåligt iaf. Kanske kan det vara så??

 3. Jerry skriver:

  Så där är det hos mig med. När jag mår skit och dessutom skriver om det då ökar mina siffror markant. När jag mår ok och det är vardag så sjunker det. Skillnaden är faktiskt ganska stor hos mig.

 4. Tofflan skriver:

  Så är det absolut! När jag skriver hur dåligt jag mår har jag över 600 besökare och massor av kommenterer, när jag skriver om annat sjunker antalet besökare ner till mellan 350 och 400. Vad är det med folk?

  Kram till dig, jag tänker i vart fall fortsätta besöka dig och läsa det du bloggar om oavsett innehåll!

 5. inna skriver:

  Tack för er respons!
  Man kan lugnt konstatera att människor är olika.
  Kram mina vänner!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>