Tröst =)

Tack och lov för min vän Ajax!

Jag är tillbaka på banan igen! Hur jag vet det? När jag mår bra av att städa och det är tillfredsställande att skura. Då är jag tillbaka igen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Städa funkar utmärkt för mig när jag mår skit! Det är bästa medicinen. Och då får jag samtidigt rent och fint hemma, jättebra, ju!
  Kram!

 2. just precis! att städa är inte fel. men jag kan städa även när jag är förbannad, fast då blir det mest att jag slänger saker och det känns mycket bra (borde kanske vara förbannad oftare 🙂 …) js
  conny hälsar så gott 🙂

 3. Tatiana skriver:

  Städning är en utmärkt terapi tycker jag . Sen så gör man något konstruktivt av deppet . Det är bra . Ajax är min bästa vän 🙂

 4. inna skriver:

  Tofflan: jag har svårt att bry mig om städning när jag mår dåligt. Därför har hemmet förfallit. Men nu är jag på banan igen!
  Kram

  Jeanette: Jag är ju en hamster, så jag har mssor av skit att slänga. Jag är tyvärr inte så mycket feng shui som du är =) Hälsa tillbaka till Conny!
  Kram

  Tatiana: Ajax är en bra vän! Han sviker inte =)
  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>