Jullov

Det har varit en toppendag på jobbet! Årets sista arbetsdag!

Åh vad jag gillar mina elever^^

Vi har sett på film och moffat i oss godis. Teknikarna ser alltid på animerad film på avslutningen. En viktigt tradition. I år såg vi Toy story 3 =)
Vi har haft en härlig gemensam avslutning, ledd av eminenta elever som innehöll massor av bra musik av duktiga elever, spex och allvar, prisutdelningar, tal av rektor och allsång. Te3 äger!
//det måste ju vara för att de har en sån bra mentor 😉

Vi hade så kul att ingen märkte att programmet drog över tiden och skolbussarna gick. Man kan ju undrar varför ingen chaufför reagerade på att ingen gymnasieelev var med bussen. Men sånt händer.  F.d elever kom på besök och det är alltid lika roligt. Åh vad jag trivs på min skola!

Sen var det personalfika med smarrig smörgåstårta. Jag åt tills jag skämdes. Nej det gjorde jag inte. Jag åt tills jag var mätt, men hade gärna tagit en bit till =)
Sen jobbade vi, faktiskt,  med utvärdering av arbetslagets insats och vårt arbete under hösten. Konstruktiva och utvecklande samtal.

Arbetsdagen avslutades med fika(vi är ju svenskar) och dansk julafton. Jag fick ont i magen av allt skrattande. Dansk julafton är så kul. Trond och jag slogs om ett paket, som jag vann till slut, och när vi öppnade våra paket visade det sig att vi hade fått samma sak i våra paket! Var sin burk ischoklad =)

När jag gick till bussen hade jag ambitioner att baka ikväll, men de försvann någonstans på Dalboslätten.

Jag är trött som ett snöre och tänker bara chilla nu.

Jag har jullov!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Systerdyster skriver:

    Ha nu ett alldeles underbart jullov. Det är du är värd med råge! Kramen! 🙂

  2. Trond skriver:

    Det var ju görkul! och det kändes inte lika jobbigt att förlora när jag upptäckte att jag inte förlorat i alla fall. 😛

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>