Dag 20 – Din favorittid på året?

Jag är en sommarälskare. Det bästa som finns är att få gå barfota. Att ligga på bryggan och läsa i solen. Bada. Fiska krabbor. Jag njuter av sol och värme.

Det är svårt att välja vilken tid som jag gillar bäst. Men det är nog faktiskt försommar. När naturen av full av skir vacker grönska. Hägg och syrén. Liljekonvaljer.  Skolavslutning hägrar och det är kallt att bada.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Tatiana skriver:

  Jag är också en sommarälskare . Och varmt ska det vara ! Typ 27 + , gärna mer ! Underbar gullvivebild !
  Kram snigging!

 2. Jerry skriver:

  Jag är precis som dig och jag kan nästan börja gråta när jag ser dina fina bilder. Speciellt den på gullvivorna. Oj, vad jag längtar efter värmen, ljuset och sommaren.
  Kram!

 3. Majsan skriver:

  Vår och sommar är mina absoluta höjdpunkter på året 🙂 Men det vore synd klaga på både höst och vinter denna säsong, då båda har varit förunderligt vackra.

 4. inna skriver:

  Gullvivorna växer på Lavö. All tre bilderna är ifrån Sveriges vackraste ö: Orust, där jag är uppväxt.
  Tack vare friluftsmänniskor till föräldrar har jag fått många naturupplevelser. Något jag kanske inte alltid uppskattade som barn, men är glad över idag =)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>