Nere

Jag har idag öst lovord över mitt webbhotell för flera personer. Jag har varmt rekommenderat mitt webbhotell. Nej jag har inte betalt för att skriva detta. Jag är sjukt nöjd. Betalar 100/år, snabb och vettig support och servrar som nästan aldrig är nere. På 7 år har jag drabbats 3 gånger.

När jag kom hem tänkte  jag blogga om min dag.

Helt slut.

Trött som ett snöre.

Men med huvudet fullt av ord och tankar.

Då krånglar webbhotellet! Jag kommer inte in =(

På webbhotellets sida på facebook kan jag läsa om problem med strömförsörjningen. Samt att de arbetar så snabbt de kan med att lösa problemet. Facebook är toppen när det gäller att få/lämna information snabbt!

Hur gör man då?

Jo, jag skriver mitt inlägg i word och väntar tills servern är uppe igen =)

I 4 timmar låg servern nere.  Det är överkomligt. En rent världslig sak om man tänker efter.

Tänk att man kan bli så trött av en helt vanlig arbetsdag. Hoppas att eleverna är lika trötta =) Det var så härligt att träffa dem!

Och gissa att jag är nöjd med att jag städade bort julen igår. Det finns inte på världskartan att jag skulle orka det efter jobbet under veckan. På torsdag (tjugondaknut) är jag bortbjuden och kommer hem sent. Så jag njuter av ett rent och fint hem. Utan tomtar och juliga textilier.

Får ni också sånt där hjärnsläpp ibland? Man bestämmer sig för att göra något och så går man in i rummet bredvid och har helt plötsligt glömt vad man ska göra! Eller så surfar jag och kommer på att det ska jag kolla upp, gör något annat först, och så har jag glömt vad jag skulle kolla. Jag blir så trött på mig själv.

Idag har eleverna varit mer än lovligt blonda 😉 //bara en blondin får kalla blondiner för mindre kunniga =)
Jag läste upp betygskriterier och mål för kursen och då insåg nog de allra flesta att de behöver jobba mer och spela mindre. Kursen är väldigt teoretisk och jag har lovat mer praktiskt arbete. De ska få labba nästa gång. Undrar vad de säger om att få min gamla tenta, på engelska, som inlämningsuppgift?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Tofflan skriver:

    Det är ju liksom ingen idé att hetsa upp sig på tekniken om den inte funkar, men man vill ju inte ha hur långt avbrott som helst.

    Här är också avjulat, förutom megagardinstången som har en julgardin på sig, men som jag tänkte tvinga Anna att hjälpa mig med idag.

    Blondiner har roligare än andra i alla fall! 😀

    Kram!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>