Sömn och lite tankar

Sovmorgon i morse.

Sen sov jag middag före middagen!

Käckt att vakna av mina egna snarkningar=)

Jag funderar på hur länge jag orkar vara vaken i kväll?

Det kanske blir som igår. Trött som ett snöre vid 18 och sen bli piggare ju längre kvällen lider.

Nu står middagen på spisen. Tvätten är klar och inlagd i skåpen. Annonsen är klar. Jag har tänkt på provet jag ska ha på måndag. Imorgon måste jag sätta ihop provet. Sen skriva ihop ett par texter och välja ut några bilder till tidningsreportage. Lokaltidningarna har inte alltid tid att komma, så då får man skicka in text och bild själv.
Och fundera på vad mina godingar ska göra på måndag morgon. Php så klart. Fika. Planera lan. Vad ska vi hitta på mer?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>