Mello

Som många svennebananer bänkar jag mig framför tv:n i kväll och kollar på Mello.

Du kanske tror att det är för musiken jag kollar! Det går fetbort. Man kollar på fula kläder, knäppa frisyrer och sura toner =)  Ikväll hänger jag hos Tofflan, som har lovat att liveblogga under mello. Så häng med och betrakta som en riktig Schulman*=)

Jag har just lyssnat igenom låtarna och undrar varför det måste vara så mycket elektronisk blipp och blupp hela tiden?
En Rybak-kopia, pop från Skarastallet och låtar jag glömt lika fort jag tryckt pånästa. Det hjälper inte att Anton från Le Kids kommer från Vänersborg ( låtskrivaren & gitarristen) Det är fjortispop för mig.  Och visst är delar av låten taget direkt från Tove Styrkes Million Pieces?

Jag gillade en låt: On my own. Enkel och snygg. Och med riktig gitarr!
Pernilla Andersson var också ok. Men lite för lik hennes andra låtar. Danny är för slätstruken och följer mallen för mycket.  För en 45-årig brud är inte lika lättflörtad som småflickor 😉 Men jag förstår ju att han lätt  kommer att gå vidare.

Det ska bli intressant att höra det låter live i kväll. Då kan allt hända =)

* satiriskt

Category: musik  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. charlotte skriver:

    jag får väl hoppa in där under kvällen för en uppdatering då
    kram

  2. Jerry skriver:

    Hallå där, jag är ingen lättflörtad småflicka och jag gillar Danny! Det är drag i låten och det gillar jag. Just de låtar du gillar, tycker jag är sämst.. 😉 Ska bli spännande att se ikväll vad som faller folk i smaken.. en fin kväll önskar jag dig.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>