Going home

Besöket i Stååååckholm är över.

Mest har vi varit i en hörsal på hotell Hilton. Men också åkt tunnelbana (och fascinerats av storstadsstressen) gått en vända på stan, kollat in hötorgshallen och halkat runt på isiga gångvägar.

Huvudet är fullt av intryck och tankar.

Många kloka ord. Och en del obesvarade frågor.

Jag återkommer med lite tankar om konferensens innehåll i ett senare inlägg.

För övrigt har det varit god mat och goda samtal med kända och okända.

Det måste ha varit en mening med att Trond och jag hamnade vid samma lunchbord som två lärare från en en liten skola i glesbygdskommun, med samma ämnen som vi samt samma problem med schema, sökbild, it o dyl. Intressant utbyte!

Det första man gör när man satt sig på tåget är att få fram datorn eller hur! En hel dag utan dator kan ge allvarliga skador.

Så nu sitter vi med var sin dator och har det bra =)

Om drygt 3 timmar är vi hemma igen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. charlotte skriver:

  usch det blir sent då. skönt att komma iväg lite
  kram

  • inna skriver:

   Charlotte: det var en jättebra konferens. Men lång dag. Och jag inser varje gång att jag är en lantis och är glad att jag inte bor i storstan.
   Kram

 2. Tofflan skriver:

  Nu vet jag ju inte när exakt du publicerade inlägget, men jag gissar att det blir sent innan fröken Papiljott går till sängs. Verkar som om du har haft en mycket bra dag och det är det viktigaste.

  Kramar!

  • inna skriver:

   Tofflan: jag var verkligen trött som ett snöre när jag kom hem. Men tågen var i tid. Båda hållen! Herregud vad har hänt med sj??????
   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>