I min lilla värld

Idag har jag levt isolerad i min lilla värld.

Vad som händer i den stora världen har inte fått så stor uppmärksamhet. Jag har mest sovit, slösurfat i sängen och försökt att förtränga huvudvärk from hell.

Men jag har ändå fått med mig vad som händer i Egypten, det är fantastiskt att icke-våldshandlingar har tvingat en diktator att äntligen avgå utan våld. Jag hyllar Anjas vm-brons. Hon är fantastisk. 18 vm-och os-medaljer.

Jag har legat på soffan och sett På spåret och nu är det Skavlan. Jag har fortfarande lika svårt för Carola. Men Björn Dæhlie gillar jag. Frågor på det?

Även om mina  planer för helgen blev omkullkastade, så försöker jag tänka positivt. Nu kan jag  ta det lugnt och vila. Det 2 senaste veckorna har det varit mycket intensivt jobbande med långa dagar och lite sömn. Kroppen sa helt enkelt ifrån.

Jag har så många tankar ord i mitt huvud, men när jag väl sitter vid tangenterna har de flugit sin kos. Jag går från torrbloggande till torr blogg =)

Och jag förvånas över hur många som besökte min blogg o när jag var  ledsen, deppig och svart. Nu när jag mår bra och är glad har många besökare försvunnit. Gillar de bara när jag vänder ut och in på mina känslor? Är nomaltillstånd tråkigt? Men jag är glad över alla mina besökare. Och bäst gillar jag alla fina vänner som jag fått genom bloggen. Ni som kommenterar betyder extra mycket. Ni stärker självkänslan. Tack <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Lustigt, men just det du skriver om i sista stycket satt jag och diskuterade med en manlig vän om igår…

  Hoppas du mår bättre i morgon! Tittade mest in för att kolla läget.
  Kram!

 2. skicka ut sonen att köpa honung och apelsiner!
  och så kryar du dig allt du kan. i kväll är det ju mello 🙂 lite mysigt, tycker jag.
  pssst! en annan har ju hamnat på löpsedlarna…
  typ, blivit intervjuad.
  du fååår vara avis om du har tid med det 🙂
  allt gott och ett snabbt tillfrisknande önskar jag dig <3
  ps. vad betyder rss-flöde… rss-kommentarer???

  • inna skriver:

   Jeanette: rss-flöde är helt enkelt att varje gång du uppdaterar/pingar din blogg så skickas info om det. Med en rss-läsare kan du ”prenumerera” på nyheter från de bloggar/sidor du följer, utan att surfa in på dem, i jakten på nya inlägg. En rss-läsare är google-reader. Surfa in på google och leta reda på reader.

 3. charlotte skriver:

  folk läser oftare sånt som andra mår dåligt av o det beror väl på en blandning av nyfikenhet,att det finns de som mår sämre än en själv och för att de inte vill vara helt ovetandes om det är ngn som känner dig eller känner igen dig
  kram

 4. Micke skriver:

  Jag hade ju mån-tis jag var hemma och skrotade på och gjorde ingenting med. Kände mig allmänt krasslig med förkylning på gång,. Men gick ju bra ändå kuska runt med bil i 3 dagar.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>