Tankar

Det finns så många som uttrycker sina kloka tankar och tycker till om stort och smått. En del är helt vanliga vardagsbloggare som jag och andra får betalt för att tycka.

Jag har också massa tankar och åsikter, men det är svårt att få dem på pränt. Mest för att jag är så självkritisk. Mitt språk duger inte och jag har svårt att få det att flöda snyggt och enkelt.

Så det blir mest vardagligt trams. Prat om tv, mat och hur dagen ser ut. Hur jag mår och vad jag känner. Men samtidigt är det det jag uppskattar hos andra. Att ta del av varandras vardag. Jag är  glad över att jag skrivit så länge. Och har inläggen kvar. Att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde och tänkte för 10 år sedan, för 5 år sedan , i somras.

Efit är ett underbart påhitt som jag har deltagit i sedan 2004. Det är genialiskt. Att fota en gång i timmen, under vardag som helg.  Där får man verkligen en bild av människors liv. Visst det är den bild jag väljer att förmedla, men det är ändå en bild av min verklighet.

I morgon är det dags igen. På jobbet har vi aktivitetsdag: kultur- och idrottsdag. Så det blir inte en vanlig skoldag. Alla hjärtans Dag är det också. Ett kommersiellt jippo om du frågar mig. Det tyckte jag även när jag levde i ett lyckligt förhållande, så det är inte en bitter singel som uttalar sig. Vi firar det genom att bjuda alla elever på en hjärtbakelse. Det räcker tycker jag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. Mamselamsen skriver:

  Skit i språket!

  Gör som jag när jag inte vet om det ska vara kommatecken, punkt eller nått annat. Dra iväg tre punkter… funkar alltid. 🙂

 2. Micke skriver:

  Bra du påminde mig om EFIT 😉

  Aha.. så den stod där redan då? På grund..
  Det var en lite småtokig tripp detta med måååånga mil på kort tid och lite trött var man ju vid vissa tillfällen med. Men jag vill inte ha den ogjord då man fick se mycket ändå.

  Jag skriver mycket strunt på sidan och mycket är mest för mig själv så jag kan halka över ett inlägg om vad jag gjorde då eller 5år tidigare just denna dagen.

 3. inna skriver:

  Mamselamsen: jag vet att jag borde! Men som skolfröken är jag omgiven av en del språkpoliser…

  Micke: kameran är laddad!

 4. Tofflan skriver:

  Jag tycker om ditt bloggspråk. Det är kort och koncist, sällan onödiga utvikelser. Inte hittar jag några större fel och du stavar bra, så… Skit i hämningarna! Dina EFIT-dagar älskar jag!
  Och dina åsikter uppskattar jag – när du framför dem på din egen blogg eller en annan blogg nära dig! 😀
  Kramen!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>