Fler tankar

Helgen närmar sig sitt slut och det är dags att summera.

Lite sjuk. Ändrade planer. Vila. Ensam. Bok. Film. Webb-tv.

Jag behöver någon att dela mitt liv med.

Jag letar inte efter någon kärleksrelation. Herregud jag älskar fortfarande skitstöveln från Östergötland!
Fast jag jobbar hårt på att bli fri från de känslorna, men känslor är inte alltid så lätt att styra.

Jag vill ha någon att göra saker med. Gå på bio, se på teater, fika, ta promenader, ha goda samtal, dricka vin och fnissa, spela spel och dansa osv. Jag saknar en bästis i vardagen.

Vänner har en tendens att försvinna vid en separation. Det har jag bittert fått erfara. Mina nära vänner bor inte här. Så det blir ensamt. Jag saknar tjejkompisar här i stan helt enkelt.

Söndag är dagen för vemod. Så är det alltid.

I morgon är jag pigg, glad och positiv igen. Men just nu är det lite ensamt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. charlotte skriver:

    trist´att vi bor så långtifrån varandra för fnissa skulle vi göra minst!!
    kram

  2. jag fick världens dipp igår… typ, det kommer över mig hur kass jag är, tjockheten som plågar mig, mina svek och alltings liksom intetsägande innehåll.
    men precis som dig är jag delvis: måndag är ny glad dag på jobbet och man fylls per automatik av arbetsglädje, framtidstro och kamratskap.
    någon vän att vara med på dagarna skulle jag däremot inte kunna vara. jag är alldeles för tråkig, ospontan och så går jag och lägger mig kl 21! hur roligt är det (för andra alltså) en ensamvarg, helt enkelt.
    kanske vi kan dela några gapflabb till lunch 🙂 <3
    kram//

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>